Φωτια Νεα Μακρη : Oqgdkurty2aekm / Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Wiwwnvqjqjr1rm
Wiwwnvqjqjr1rm from www.athensvoice.gr
Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Sufemlwjnp7ucm
Sufemlwjnp7ucm from www.ethnos.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το . Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ.

Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου. Nea Makrh Megalh Fwtia Konta Se Oikismo Kai Sto Monasthri Toy Agioy Efraim Binteo Cityportal Gr
Nea Makrh Megalh Fwtia Konta Se Oikismo Kai Sto Monasthri Toy Agioy Efraim Binteo Cityportal Gr from cityportal.gr
Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το . Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Φωτια Νεα Μακρη : Oqgdkurty2aekm / Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη.